onsdag, februari 23

Speglarna

Andra dagen avklarad!

Det är en hektisk tid på jobb. Det ringer otroligt mycket och man får ingen chans att andas ut tycker jag. Mitt flow på jobb är borta, känner ingen glädje i någonting jag gör. Men jag är här iaf. Det är huvudsaken!

Gårdagen innehöll lite panikartade tillfällen då det upptäcktes exempelvis att speglarna som var uppsatta i lägenheten inte var uppsatta med vilka skruvar som helst utan med torxskruvar. Stressade vidare til ÖoB för att handla redskap så att man kan ta ner möget. Sedan tillbaka igen och hann precis packa in allt i bilen innan besiktningsmannen kom.
En man med svart rock (som jag inte kände igen) kom gående nere på gatan, gick förbi bilen som jag satt i och gick in genom min port. "Det måste vara han" tänkte jag. Jag hoppade ut och låste bilen sedan sprang jag upp för de 2 trapporna. Hälsade fint och presenterade mig vem jag var! Sedan var det dags...
Det var nog den mest tråkiga besiktningsman jag har varit med om. Tyst, tråkig, tyst, tråkig, sa något spydigt och var sedan tråkig igen, osv.. Han tittade igenom lägenheten grundligt. Åh, jäkla gubbajäkel. Han gav mig 3or(!!) gällande hålen i väggarna. Det var de hålen som jag hade lagt ner massa tid på att spackla igen. Typiskt och onödigt! Jag blir så jäkla irriterad. 3or innebär att jag blir debiterad, fakturan kommer hemskickad till mig. Jag har inte råd med det denna månaden.. jag fick betydligt mindre lön än vad jag jag någonsin har fått tidigare. Jobbigt!
Senare på kvällen skulle jag lämna speglarna till min gamla hyresgäst (det var hans speglar). De speglarna och fästena som jag egentligen ville ha. Men nej, han skulle ha tillbaka dom sa han för någon vecka sedan. Så jag packade mammas bil och tog med mig speglarna! När jag kom fram så bjöd han på fika och bad mig stiga in. Det var trevligt! Vi pratade om hans lägenhet (ny köpt, nyrenoverad och han hade gjort ALLT själv i stort sett, intressant!!), min lägenhet, Patrik och en massa annat. Sedan blev det film tillsammans med han och hans vän. Lite senare på kvällen så kom jag på att vi hade glömt speglarna. Jag bad honom följa med ut och hjälpa till och bära. Då hade han ångrat sig och bestämde sig för att ge mig speglarna. Jag är överlycklig! Nu kan äntligen jag och Patrik sätta upp speglarna på väggen i hallen!!

Jag sov dåligt inatt. I vanlig ordning. Somnade inte förrän kl 2, upp igen kl 5. Blir så trött på min kropp. Vad ska jag göra? Jag funderar på att ta ett rejält snack med min kurator om detta idag. Kan inte hon be en doktor skriva ut sömnpiller?

Idag: Kuratorn kl 16:00 och sedan träning kl 19:00. Idag blir det minsann heller ingen vila.

Inga kommentarer: