tisdag, juni 1

Grillat, Buzz, Hockey och någon fylla på det..

Den gångna helgen har verkligen varit TOPPEN (igen).

FREDAG!

Vi hade fint besök på fredagen av min kära Mamma. Hon följde med direkt efter jobb!
Jag hade planerat middag och mys! Jag skulle faktiskt testa ett nytt recept som jag har ätit någon gång innan när jag har varit bortbjuden, och denna gången så var det min tur att improvisera lite.
Innan vi körde iväg fär att handla inför kvällens matlagning så körde vi in om en sväng till PL's jobb och hälsade på. Ovanligt mycket folk FAKSTISKT! :) Efter lite skitsnack och bra försäljning så bar det sedan vidare mot Willy's.
Att handla tar längre tid än vad man tror..
Eftersom jag hade lovat att middagen skulle stå serverad på bordet tills alla skulle komma så påbörjade jag middagen lite smått direkt när vi kom hem.

Jag är berömd för min goda sallad (som jag själv älskar). Så sallad it was!
Ruccola, isbergssallad, tomat, salladsost, morötter, rostade & saltade solrosfrön, rödlök, purjolök, oliver och krutonger var en del av ingredienserna! Mums

Folket började strömma in (CS, PL och kombo). Maten var dock inte färdig! perfekt tillfälle för dom att koppla av och njuta av varandras sällskap tänkte jag. DOCK.. Fick jag låna CS lite grann. Oron steg! Det såg lite ut. Ska jag göra en större sats? Lite tips och råd är aldrig fel! CS är en allvetare - some good stuff!

Medans middagen stod i ungen så serverade jag fram förrätten så länge - CHEVRÈ! Fy fan vad gott det var. Jag fuskade dock en aning. Jag tror det är meningen att man ska antingen steka brödet i olja/smör i ugnen/stekpannan. Istället så rostade jag brödet i en brödrost och la på getosten, och sedan därefter så ställde jag in det i ugnen och lät osten smälta lite grann. Det blev tyvärr inte så saftigt som jag hade föreställt mig. Jag trodde att honungen, som jag hällde på i efterhand, skulle sugas in i brödet och ge det lite mer saftigare känsla. Men ack så fel jag hade..
Huvudsaken det var gott - och det var det!

Middagen var färdig. Kasslergratäng med beasås-röra. Jag tyckte det var riktigt gott. En större mängd sås kunde ha gjorts men, det är något jag får tänka på till nästa gång. (Om det blir en nästa gång, kombo tyckte inte om det).

Eftersom det blev en större sats så blev det en hel del mat över. E jublar över detta då hon kan ha matlåda på jobb! Och eftersom kombo inte tyckte om det så har jag dessutom ensamrätt på det! :)

Kvällen var lyckad. Mycket mys! Jag och PL satt och mös i soffan tillsammans med Mammsens och CS's snarkningar i bakgrunden. Jag antar att man blir lite mör i kroppen efter så mycket mat? Kombo pratade med hennes pojkvän i telefon!

LÖRDAG!

Vaknade i soffan bredvid PL - Underbart! Jag skulle vara iväg och göra vid mina naglar kl 10:00 och mammsen skulle iväg till frisören och bli omplysslad. Min vän MMS arbetar som fisör och det var där jag hade bokat en tid där hos henne. MMS är bra! Hon vet hur man vill ha det, iaf hur jag vill ha det! Det är huvudsaken ;)
PL körde och handlade bullar, jag hoppade in i duschen, mamma drack sitt morgonkaffe och härlig morgonmusik spelades i högtalarna! Klockan blev mycket. Jag slängde i mig min älskade the-kaka och traskade vidare till min nagelspecialist, som kallas för Junior (för att hon är lite liten, hehe). Mycket snack och fnissande! Dock inte lika mycket som vanligt eftersom jag inte hade hunnit vakna till liv riktigt än. Men naglarna blev bra iaf!

Mammsen kom och mötte upp mig när jag var färdig, sedan stack vi vidare till frisören. Mamma är (VAR) en mes! Efter denna klippningen så kan jag minsann inte kalla henne för mes längre. Det var den mest KORTSASTE frisyr jag har sett min mamma i. Det blev dock snyggt, men det blir ännu snyggare om det växer ut en liten bit. Då blir det perfekt! Under tiden mamma blev klippt så cyklade jag fram och tillbaka mellan tvättstugan (där hemma) och salongen. Mycket cyklande, men vi fick tvättat.

Efter knappt 5 timmar så var vi hemma med en ny och fräschare mamma! Oh yeah

Kvällen bjöd sedan på grillning, mys, lite DJ:ande, Buzz, en full SR, hockey och en hel del sömn för min del. Jag tyckte kvällen var jätte trevlig!

SÖNDAG

Söndagen som kom var det Mors dag. Detta firades hos PL's föräldrar.
En MYCKET mysig dag! Trevligt sällskap, god mat och en helt underbar liten krabat vid namn Jonathan. Ett sött litet charmtroll! Han är bäst på att pussas

Senare på kvällen skulle jag försöka få allt att fungera vad gäller min dator och internet. Men eftersom jag nu har förstått att det är modemet (eller routern) det är fel på så tänker inte jag klydda med det. Det är för komplicerat.
Jag och kombo får istället bjuda hem min kollega HL på middag (en riktig datasnubbe) så att han kan kika på det. En middag är han värd, om han kan lösa det!

Igår kväll var jag hos PL, vilket slutade med att i stort sett alla var där - CS, kombo, kombos syster, OJ, JS, jag och PL- Jag trivs så jäkla bra! Ni anar inte.. så jäkla BRA!


Jag gör hela tiden saker jag inte kan göra. Det är därför jag kan göra dom!

Ciao!

2 kommentarer:

Allvetaren sa...

Jag sov inte, jag bara vilade ögonen...snarkar aldrig

crownleaf sa...

Man kan kalla det vad man vill :)