tisdag, maj 11

Lång och härlig ledighet väntas.

Idag är det tisdag, dagen före bullfrukost på jobb. Sedan efter onsdagen så är det endast två arbetsdagar innan helg. Ljuvligt veckomål man har.

Denna vecka är dock inte som vanlig. Det är Kristi himmelsfärds dag på torsdag, vilket innebär LEDIGHET. Eftersom det är en klämdag på fredagen så fick vi även fredagen ledigt. OCH.. jag får ju inte glömma, det är ju bara halv dag imorgon! underbar vecka..

Kristi himmelsfärds dag ska firas. Och det ska göras i Danmark tillsammans med PL och dess familj. Jag ser väldigt mycket fram emot det. Planerna är att vi ska bege oss rätt så tidigt på lördag morgonen, tar antingen tåget från K och vidare till M eller direkt till Danmark. Eller så ska vi ta bilen till S och sedan ta tåget därifrån. Hotellboende från lördag till söndag. Sedan hem på söndagen igen. Mycket mys och njutande av tillvaron och sällskapet.

Det kommer bli jätte mysig Kristi himmelsfärdsdags firande tillsammans med Ponny och la familia!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ponny :)
Lite roligt att du delar in din arbetsvecka efter bullfrukost...allt för att emelie ska bli glad rä en fralla till frukjost. För övrigt så är Kristihimmelsfärd på torsdagen, därav ledigheten.

crownleaf sa...

Jag skrev att Kristi himmlesfärds dag var på torsdag(?).

Bullfrukosten är det bästa på hela (arbets)veckan!