måndag, mars 29

50/50

Nog var det "En kväll man sent kommer att glömma"..

Jag inledde lördagen med att städa. Jag var otroligt, otroligt nöjd med mitt presterande hela denna dag. En storstädning, enda från grunden - alla rum. Jag började kl 8:00 och var klar 14:30. 15:00 skulle jag vara hos min nagelspecialist och äntligen få naglarna vidgjorda. Det är alltid lika trevligt att få dom fixade, finns inget bättre att bli lite ompysslad. När jag gjorde vid mina naglar för första gången vågade jag adlrig göra någon förändring, inte ens någon "prick". Nu däremot, nu har jag minsann lite silvrigt glitter på - NICE! Framsteg E, framsteg
Eftersom jag hade glömt handla rödlök dagen innan så körde jag och fixade det efter nagelfixandet. Direkt när jag kom hem påbörjade jag maten. Jag skulle både göra pastasallad till söndagens match, samt göra kvällens godbit. Jag hann inte ens påbörja innan min kombo kom innanför dörren OCH innan min mobil började ringa. I luren var det kvällens gäster som yrade om vägbeskrivning och en kombo ståendes bredvid mig yrandes om kvälens outfit. Så till slut så gav jag luren till kombon och sedan fick dom lösa sina problem sins emellan varandra, medans jag kunde återgå till mitt. Cleverhead, I know!
Kvällens gäster kom innanför tröskeln inte många minuter efter det. Jag stod med stekspaden i högsta hugg som ett välkomnande. Lite kramkalas blev det givetvis!
Grabbarna kved om att dom var otroligt hungriga, men eftersom jag ville att alla skulle vara samlade vid middagen så fick dom vänta snällt till C.S kom. Vad är det man säger, "Fint folk kommer sent"? Nog var C.S skit snygg, men det blev lite kinkiga blickar när hon anlände. Men dom försvann med det samma efter att alla tog en bit av den gudomliga middagen! :) jag kan väl ärligt säga att det var något sjuhelsickes gott, och det bästa av allt - LÄTT!
Det blev en "förfest #1" med massa mat och lärdom. Jag fick lära mig att F.S's inneboende var från UK och inte New Zeeland. Senare när det närmade sig tid för utgång gick vi en sväng in om till P.L, förfest #2. Väldigt trevligt! Blev totalt förälskad i planlösnigen i den lägenheten. Efter inte lång tid alls traskade vi vidare till stadens uteställe #1. Det var en lyckad kväll. Smeknamn skapades (Svampen) vilket var väldigt passande.. och roligt! :)

Man kan väl säga som så (med munkedaldialekt) att kvällen var väldigt lyckad, fram till det var dags att bege sig hemåt, då jag upptäcker att min blixtlås på min väska var ÖPPEN. Ja, det stämmer.. Min mobil hade blivit stulen. Grattis E, du har just nu vunnit en färgradio INKLUSIVE ljud (ordspråk). Det blev en massa ilska, massa telefonsamtal till Spärrservice och läggdags väldigt sent. Precis innan vi somnat får min kombo ett sms från ett okänt nummer. Ett sms vad innehåller EXAKT samma text som jag hade skicka iväg till henne. Då visar det sig att den dumme j-veln som har stulit min mobil har satt in sitt SIM-kort i min mobil och råkat sända iväg detta sms.
Morgonen därpå när jag sitter i bilen på väg till söndagens match får jag ett samtal av kombo som informerar mig om att hon har ringt upp det okända numret. Efter en lång och detaljerad förklaring till vad det var för person och vad det sas i samtalet så steg ilksan ännu mer. Som tur är att detta polisanmält och snart ska jag slå en pling till försäkringskassan.

Efter en tuff match i Falkenberg var man allt bra seg. Men det var minsann inte dags för vila ännu inte. Nej, då var det dags för möbleringen i lägenheten. Min kombo och vår vän C.S hade varit i full gång hela dagen, och var fortfarande inte färdiga. Så fixarsmurfen herself fick hoppa in och agera städ-, bär- och mathjälp.
Premiärgrillning blev det också! Kombo och C.S stod utanför trappuppgången och gillade med ett paraply i handen. Det var en syn! Och gissa vad gott det var. Grillad fläskfilé med klyftpotatis och en kaloribomb till beasås. Grillad banan med mjölkchoklad som efterrätt - WOW.

Senare på kvällen fick vi besök. Att jag har varit trött och kinkig hela söndagen, det glömdes fort bort. Det var söndagens prick över i:et!

Ikväll: Träning och spelarmöte!

2 kommentarer:

CS sa...

Den där CS verkar vara ytterst trevlig, hur gör man för att få tag på den personen? Och hur gör man för att Fröken ska kocka igen nästa gång? / Svampen

crownleaf sa...

Den där CS är en sjuhelsickes go filur! Fröken kan kocka nästan när som, så länge hon är på humör det :)